logo

Новости

На овој страници можете да пратите новости у вези са нашим активностима.

ПРИЈАВА ЗА НОВОГОДИШЊЕ ПАКЕТИЋЕ ЗА ДЕЦУ

Поштоване колегинице и колеге, ИО Огранка АКВ у Новом Саду обавештава адвокате и адвокатске приправнике – чланове Огранка АКВ у Новом Саду да у периоду од 03.12.2018. године до 14.12.2018. године до 14 часова могу да изврше пријаву за новогодишње пакетиће (за вредносни ваучер) за децу старости до 12 година у складу са Одлуком ИО Огранка АКВ у Новом Саду од 28.11.2018. године и то на тај начин што ће се извршити уплата износа од 3.000,00 динара по детету, као партиципација за новогодишњи пакетић уплатом на подрачун Огранка АКВ у Новом Саду.

Уредно попуњени образац пријаве за новогодишњи пакетић, као и налог за уплату (налог за пренос или извод из банке) и другу документацију сагласно Одлуци ИО АКВ у Новом Саду доставити најкасније до 14.12.2018. године до 14,00 часова, а преузимање ваучера вршиће се у просторијама Огранка АКВ у Новом Саду почев од дана 20.12.2018. године. од 12,00 часова.

Настави са читањем

Комисија за остваривање попуста Огранка АКВ у Новом Саду

Поштоване колеге,

Имамо обавезу да вас обавестимо да је почела са радом Комисија за попусте, испред Огранка АКВ у Новом Саду.
Комисију за попусте чине колеге адвокати Срђан Поповић, Филип Кочиш и Милан Алановић, као председник.
Задатак комисије је да прикупља понуде привредних субјеката који би имали вољу да члановима Огранка АКВ у Новом Саду одобре одређени попуст на своје услуге или продату робу.
С тим у вези, позивамо све колеге да активно учествују у прикупљању понуда од привредних субјеката и такве понуде доставе Комисији која ће остале чланове Огранка обавештавати о понуђеним погодностима. Минимални попуст износи 10%.
Имајући у виду општу привредну ситуацију, сваки понуђени попуст је добродошао, и то у свим гранама привредног пословања.
Понуде привредних субјеката можете послати на е-пошту Комисије popusti.akv.ns@gmail.com, или обавештавати непосредно чланове Комисије.
У Новом Саду, дана 19.09.2018. године

Са колегијалним поштовањем,

адвокати Срђан Поповић, Филип Кочиш и Милан Алановић

Одлука – Предузетници

Одлука – Привредна друштва

Саопштење Комисије

Настави са читањем

АКВ Огранак Нови Сад

ДОБРОВОЉНО ДАВАЊЕ КРВИ

Поштоване колегинице и колеге, „Дана 19.10.2018.године у термину од 9 до 12 часова, у просторијама Адвокатске коморе Војводине у Новом Саду, Змај Јовина бр.20/И, ће се одржати акција добровољног давања крви. Позивамо Вас да се одазовете у што већем броју.“

Настави са читањем

ТРАДИЦИОНАЛНО ДРУЖЕЊЕ СА ОДВЈЕТНИЧКИМ ЗБОРОМ ИСТРА

Огранак Адвокатске коморе Војводине у Новом Саду обавештава све чланове да је од стране Одвјетничког збора Истра упућен позив на традиционално дружење које ће се одржати у Пули у периоду од 27-ог до 30-ог септембра 2018. године.

Настави са читањем